Monipuolista ja vahvaa osaamista

Ydintiimillä on osaamista yhteensä yli 60 työvuoden ajalta visuaalisesta suunnittelusta, digitaalisesta liiketoiminnasta, markkinoinnista ja tekniikasta. Lisäksi webu.fi:llä on laaja verkosto eri osa-alueiden osaajia,
joita käytämme projektikohtaisesti.

Toteutamme avaimet käteen -periaatteella helppokäyttöisiä ja upean näköisiä WordPress-sivustoja. Tavoitteenamme on aina kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Sivuston suunnittelu ja toteutus tehdään mahdollisimman tehokkaasti, mutta kokonaisuutta unohtamatta. Palvelemme asiakkaitamme myös sisällöntuotannossa ja sivuston ylläpidossa. Kattavan yhteistyö- ja avustajaverkostomme ansiosta pystymme toteuttamaan myös ”mahdottomia toiveita” ja suuria hankkeita erittäin kustannustehokkaasti.

Maarja Kotkas

muotoilu

Maarja on huippuluokan graafinen suunnittelija. Maarja suunnittelee ja toteuttaa sivuston visuaalisen ilmeen ja kuvituksen. Maarja toimii aina asiakkaan ehdoilla, kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Juho Leikas

liiketoiminta

Juholla on monipuolinen työhistoria, niin toimittajan työstä, kuin myynnin ja markkinoinnin parista. Juho tuntee digitaalisen liiketoiminnan ja osaa tuottaa sisältöä eri tarkoituksiin.

Juhani Hodju

teknologia

Juhani hoitaa yrityksen pilvipalvelut ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen. Juhanilla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan, tietojärjestelmien ja sovellusten kehittämisestä.