Kirjat koulutuksista ja valmennuksista

 

Kirja on kouluttajalle työkalu ja markkinointiväline. Valmennettavalle kirja on apuväline oppimiseen ja opitun helppoon kertaamiseen. Valmennuksen tilanneelle yritykselle se on konkreettinen tuotos tehdystä investoinnista, johon voi jatkossa tukeutua. Tee koulutusmateriaalisi kirjaksi.

Arkkitehtisuunnitelmat

 

A3-koossa ja kovakantisena kirjana suunnitelmasi saavat ansaitsemansa huomion. Olipa kyse arkkitehti- tai sisustussuunnitelmasta, messuprojektista, karttakirjasta tai markkinointikampanjasta. Kovakantinen, suuri ja helposti selailtava kirja tekee lähtemättömän vaikutuksen.

Sukukirjat ja omakustanteet

 

Teetkö sukukirjaa tai tarvitsetko apua oman kirjasi taitossa ja painamisessa?  Autamme sinua koostamaan kirjasi, suunnittelemaan kannen ja taittamaan kirjan tyylikkäästi.  Kirjasi voi toteuttaa kova- tai pehmeäkantisena. Minimitilausmäärä on 10 kpl ja standardikoot A5, B5 ja A4 onnistuvat sekä kova- että pehmeäkantisina.

Tapahtumat ja projektit

 

Tee ikimuistettava kirja tapahtumastasi.  Toimita meille valokuvat ja tiedot tapahtumastasi, tai tilaa meiltä kuvaaja paikan päälle. Teemme kirjan puolestasi. Kuvien lisäksi voimme liittää kirjaan esityksiä, mainoksia tai muuta tietoa yrityksestäsi. Toteutetut suuret projektit ja pienetkin projektit kannattaa tallettaa kirjaksi.