VIEKÖ HISTORIA MUKANAAN?

 

Sanasta yrityshistoriikki saattaa tulla mieleen lukuja vilisevä pikkutarkka tiiliskiven painoinen opus. Meidän mielestämme numeroita ja kirjan paksuutta tärkeämpää on kuvitettu tarina, joka herättää lukijassa kiinnostuksen yritykseen. Siitä ovat olleet samaa mieltä myös kaikki tällä sivulla esitellyt asiakkaamme. HistoriikkI on mainio markkinointiväline eri kokoisille ja ikäisille yrityksille. Historiikin avulla voi myös yhdistys tai säätiö tuoda paremmin esiin tärkeää toimintaansa.

Asplund Oy:n pyörät pyörivät

Kuljetus Asplund Oy:n autoilla on taitettu matkaa kymmeniä miljoonia kilometrejä ja perheyritys on menestynyt kilpaillulla kuljetusalalla jo yli viisikymmentä vuotta. Asplund Oy juhlisti tasavuosiaan keräämällä historiikkinsa talteen tärkeimmät tapahtumat ja muistot matkan varrelta.

Tieluiskan matka maailmalle

Hyvinkään Tieluiska kasvoi neljässäkymmenessä vuodessa yhden koneen urakoitsijasta yli sadan hengen maa- ja ympäristörakentamisen yritykseksi. Omistuksen ja sukupolvenvaihdosten jälkeen Tieluiskassa haluttiin varmistaa, etteivät yrityksen varhaisetkaan tapahtumat ja tarinat pääse katoamaan.

Priman tarina

Prima-rakentajat sai alkunsa 1990, kun Hannu Leppänen halusi toteuttaa yrittäjähaaveensa. 25-vuoden jälkeen yritys työllistää yli yli 200 korjausrakentamisen ammattilaista. Hannun siirtyessä sivuun operatiivisesta toiminnasta, teetti toimitusjohtaja Mikko Laurila kirjan yrityksen tähänastisesta matkasta.

Rengastalon pitkä historia

Rengastalo on vanha ja perinteikäs yritys,  joka täyttää ensi vuonna jo kunnioitettavat 85 vuotta. Vuonna 2006 Rengastalo Oy:n omistajaksi tullut Mikael Franck halusi selvittää yrityksensä vaiheita ja saada arvokkaan historian tallennettua.

Kiinnostaako yrityshistoriikki?

Lisätietoa yrityshistoriikin toteutuksesta